Tillbaka till översikten
Perfekt till receptet
Dolmio® Tomatsås Lasagne
Traditionell familjevänlig lasagne
Tid 50 min Antal personer 4 personer Rätt Nötkött
Ingredienser
Tillagningsinstruktioner
  1. Förvärm ugnen till 200°C / varmluftsugn 180°C. Värm upp en stor stekpanna och tillsätt nötfärsen, stek det i hög värme under omrörning tills det är brunt och färdigt. Tillsätt Dolmio® Tomatsås till Lasagne, rör runt och låt puttra i 5 minuter.
  2. Häll hälften av köttfärssåsen i en stor ugnsfast form, ca 26 cm x 20 cm. Fördela 3 lasagneplattor ovanpå och fördela därefter hälften av Dolmio® Béchamelsauce till Lasagne över plattorna. Repetera detta och avsluta med att hälla riven ost över hela ytan.
  3. Tillaga i ugnen i ca 30 minuter tills lasagnen är färdig och gyllenbrun. Låt den stå ett par minuter innan servering.
Vårt löfte
På MARS tar vi vårt ansvar väldigt seriöst när det gäller lämplig marknadsföring av våra varumärken. Vi har en Marknadsföringskod som styr all vår PR-aktivitet och fastställer att vi endast marknadsför våra produkter till personer som är 12 år eller äldre eftersom vi tror att det är vid denna ålder som människor kan göra medvetna val omkring förnuftig tilltuggskonsumtion.

Vi applicerar vår Marknadsföringskod i all vår reklam och kommunikation och har åtagit oss att ge dig och din familj lämplig och öppen information om våra produkter.

För mer information om hur vi marknadsför våra produkter ansvarigt, följ vänligen länken till Mars Marknadsföringskod.
Detta är en marknadsföringssida
Om du är under 13 år ska du alltid få din förälders eller vårdnadshavares tillstånd innan du lämnar ut någon information om dig själv online.