Tillbaka till översikten
Perfekt till receptet
Dolmio® Tomatsås Lasagne
Nöt- och svamplasagne med mozzarella och parmesan
Tid 65 min Antal personer 6 personer Rätt Nötkött
Ingredienser
Tillagningsinstruktioner
  1. Förvärm ugnen till 190°C / varmluftsugn 170°C. Värm upp en stor stekpanna och stek köttfärsen på hög värme tills den är brynt – ca 3-4 minuter. Lägg till löken och champinjonerna och tillaga i ytterligare 3-4 minuter. Häll i Dolmio® Tomatsås till lasagne.
  2. Häll hälften av färsblandningen i en stor ugnsform, ca 26 cm x 20 cm. Placera hälften av lasagneplattorna på toppen och bred ut Dolmio® Bechamelsås över plattorna. Repetera lagren. Blanda ihop mozzarella, parmesan och brödsmulor och häll över ytan.
  3. Tillaga i 30-35 minuter, tills lasagnen är gyllene och tillagad. Låt stå i ett par minuter och servera sedan med en färsk sallad.
Vårt löfte
På MARS tar vi vårt ansvar väldigt seriöst när det gäller lämplig marknadsföring av våra varumärken. Vi har en Marknadsföringskod som styr all vår PR-aktivitet och fastställer att vi endast marknadsför våra produkter till personer som är 12 år eller äldre eftersom vi tror att det är vid denna ålder som människor kan göra medvetna val omkring förnuftig tilltuggskonsumtion.

Vi applicerar vår Marknadsföringskod i all vår reklam och kommunikation och har åtagit oss att ge dig och din familj lämplig och öppen information om våra produkter.

För mer information om hur vi marknadsför våra produkter ansvarigt, följ vänligen länken till Mars Marknadsföringskod.
Detta är en marknadsföringssida
Om du är under 13 år ska du alltid få din förälders eller vårdnadshavares tillstånd innan du lämnar ut någon information om dig själv online.