Tillbaka till översikten
Perfekt till receptet
Dolmio® Classico
Lätta, fyllda bakade paprikor
Tid 55 min Antal personer 4 personer Rätt Nötkött
Ingredienser
  • 1 burk Dolmio® Classico
  • 1 morot, riven
  • 1 zucchini, riven
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • Grön sallad
  • 300 g mager köttfärs
  • 4 långa (ramiro) paprikor, halverade
  • 4 salladslök, skivad i tunna skivor
Tillagningsinstruktioner
  1. Förvärm ugnen till 190°C / varmluftsugn 170°C. Värm upp en stor kastrull, lägg i färsen lite åt gången och tillaga i ett par minuter tills köttet är brynt. Tillsätt vitlök, zucchini och morot. Häll i Dolmio® Classico.
  2. Låt koka och sjuda i 10 minuter. Rör runt då och då.
  3. Placera paprikahalvorna i en ugnsform eller plåt, med den skurna sidan uppåt. Lägg med hjälp av en sked upp färsblandningen i paprikorna. Täck med folie och baka i ugnen i 25 minuter.
  4. Servera 2 paprikahalvor per person. Häll över hackad salladslök och servera med en stor grön sallad.
Vårt löfte
På MARS tar vi vårt ansvar väldigt seriöst när det gäller lämplig marknadsföring av våra varumärken. Vi har en Marknadsföringskod som styr all vår PR-aktivitet och fastställer att vi endast marknadsför våra produkter till personer som är 12 år eller äldre eftersom vi tror att det är vid denna ålder som människor kan göra medvetna val omkring förnuftig tilltuggskonsumtion.

Vi applicerar vår Marknadsföringskod i all vår reklam och kommunikation och har åtagit oss att ge dig och din familj lämplig och öppen information om våra produkter.

För mer information om hur vi marknadsför våra produkter ansvarigt, följ vänligen länken till Mars Marknadsföringskod.
Detta är en marknadsföringssida
Om du är under 13 år ska du alltid få din förälders eller vårdnadshavares tillstånd innan du lämnar ut någon information om dig själv online.