Dolmio

Dolmio logo

Vår historia

Hos DOLMIO® har vi en passion för mat!
Sedan 1986 har vi gjort läckra produkter som uppskattas och delas med familjen och vännerna kring middagsbordet. Vi använder oss av ingredienser av bästa kvalité i våra produkter så att ni kan njuta av den goda smaken.

Vi har kommit långt sedan starten i början av 1980-talet. Då blev pasta som innehåller lite fett och är en god källa till kolhydrater, väldigt populärt i England.

År 1985 i Australien testlanserade Masterfoods Alora Spaghetti Bolognese-sås i en 500 g återförslutningsbar burk. Därefter blev Alora lancerat i Skottland där det blev en succé direkt. Efter att ha bytt namn till DOLMIO® blev varumärket en stor succé i England och Skottland och det gjorde att varumärket rullades ut i resten av världen. För första gången var Spaghetti Bolognese lätt att laga.

DOLMIO® tog en familjefavorit och gjorde den lättare att laga så att hela familjen kan samlas och bara njuta av att äta tillsammans.

Även om vårt varumärke har vuxit och spridit sig till fler länder finns det en sak som inte har förändrats. Nämligen det som ligger oss varmast om hjärtat – god italiensk mat hela familjen kan dela och njuta av tillsammans.

Vem är vi?

DOLMIO® samlar miljoner av familjen över hela världen och ger dem en möjlighet att njuta av härlig stund tillsammans, fylld av trevliga samtal och skratt.

Möt familjen

Mamma vet att när DOLMIO® kommer på bordet så samlas familjen. DOLMIO®- familjen har varit med i över ett årtionde och det har varit ett par tillskott i familjen under åren…

Nico Nina Papa Mama Carlo Sophia